Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bass & Guitar Show II - a kiállítás

Bass & Guitar Show II - a kiállítás

Második alkalommal került megrendezésre az Analol Music Hall-ban, a fővárosban a Bass & Guitar Show. 

Ismét a Peter Crow Design-nal közösen állítottunk ki a rendezvényen, azaz a fej nélküli gitárok ismét a szuperkönnyű erősítők társaságában jelentek meg.
 
 
A kombináció kiváló példája, hogy egy kompakt felszerelésből hogyan lehet teljes értékű, színpad, vagy stúdióképes hangot kihozni. Azaz a jó soundhoz jó ha vannak súlyos kilók is, de nem feltétlen velejárója, hogy nagy, nehéz gitár, erőstő, vagy hangfal kell.
 
 
A kiállításon Péter kiváló gitárjai mellett, találkozhattatok Henriksen, Quilter combókkal, erősítőkkel, valamint TOOB hangfalakkal is.
 
Idén az első kiállítással ellentétben a kávézó területén tudtátok kipróbálni a szuperkönnyű felszereléseket, amellyel szép számmal éltetek is.
 
Örülünk neki, hogy ilyen sokan megtettétek ezt, és tapasztalatokat tudtatok gyűjteni! Péter által készített kiváló hangszerekről alábbi linken tudhattok meg többet: https://petercrowdesign.eu/
 
A sok nézelődő mellett megtisztelt bennünket a hazai jazz-gitározás egyik jeles képviselője, valamint személyes jó barátom Birta Miki is, aki minden alkalommal inspiráló előadással mutatja meg a zene és a hangszer lehetőségeit.
 
 
Köszönjük a Muzsikát, Miki!
 
Mikiről többet az alábbi linken találtok!
 
Aki eljött a Show-ra, annak pedig köszönjük, hogy meglátogatott bennünket! Várunk Mindenkit akár elérhetőségeinken, akár a következő Show-n!
 
Balogh László