Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Plethora X5

Plethora X5
A pedálok hangját, kezelhetőségét szereted, de jó lenne egy kompakt megoldás a rengeteg pedál, kábel, táp helyett. Erre készült a Tc Electronic Plethora X5
TC Plethora X5 - 5 pedál egyben. Hogy melyik öt? Bármelyik. Válaszd ki a neked megfelelő kombinációt a számos Tc Elctronic effekt pedálból!  
 
Ebben a Toneprint pedálban rögtön a bekapcsolás pillanatában 127 gyári board beállítást találsz. minden kedvenc TV effekted benne lakik a kompresszortól a modulációs effekteken keresztül a térhangzást keltő effektekig. Egy időben 5 effektek használhatsz, akár egy időben, akár egy adott boardon több ugyanolyat - például egy hosszú reverse, és egy rövid ping-pong delay-t -. Mindegyik boardon, mindegyik effektre külön-külön toneprintet tölthetsz. Minden pedál Mash kapcsolóval rendelkezik. Ha ez nem elég, szerkessz saját magad teljes boardokat, használd a kedvenc torzító, boost pedáljaid az effektlánc bármelyik pontjára illeszthető effekt loopban. Kösd az analóg erősítőddel össze négy kábeles módon. Használd a fedélzeti hangológépet, a sztereó kimenetet, Midi-zd, kapcsold be a hangfal, erősítőszimulátort. 
 
 
Ha újdonság jelenik meg a pedálban, pedálhoz, frissítheted a pedálodat - akár bluetooth-on keresztül. 
 
Amilyen egyszerű a kezelés, olyan sokrétűen, részletesen beállítható a Toneprint Editor segítségével.
 
A pedált megismerve a nagy kérdés: Kell ennél több?