Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Quilter gitár - és basszus erősítők

A Quilter story 1967-ben indult Dél-Kaliforniában. Ma is Itt működik a Quilter Laboratories Pat Quilter alapító irányításával, aki elkötelezett a jó hangminőség és az új technológiák iránt egyaránt. Ennek köszönhetően a Quilter erősítőkben egyszerre vannak jelen a klasszikus hangzás és a modern technológia.

Napjainkban rengeteg féle erősítőt találhatunk nagyon széles árkategóriákban. Úgy tűnik pont az utolsó dolog, amire a világnak szüksége van, még egy gitárerősítő márka.

A Quliter küldetés:

Az erősítők életútja a csöves erősítőktől eljutott a tranzisztoros erősítőkig, mostanában pedig rengeteg gyártó kínál olyan technológiát, amely az elektroncsövek kapcsolóüzemű technológiáját kínálja kicsiben, nagy teljesítménnyel, kis jelveszteséggel és könnyű súllyal ( D osztályú erősítők ). Az új technológia bonyolultabb, szigorú szabályozási követelményekkel rendelkezik, ezért először nagyszabású alkalmazások, például mobiltelefonok, mozik, autórádió rendszerek és nagy teljesítményű PA rendszerekben terjedt el. Eközben a gitáripar még mindig be van ragadva a csövek korába. Pat Quilter, a QSC Audio Products alapítója és egy több mint 45 éves tapasztalattal rendelkező veterán tervező egyike azon kevés tervezőknek, akiknek karrierje csöveket, a tranzisztoros és az új switchmode technológiát is magába foglalja. Küldetése, hogy összekapcsolja a zene mély szeretetét, a csövek viselkedésének alapos ismeretét és az interaktív tervezés terén szerzett tapasztalatát, olyan új eszközök létrehozására, amelyek bővítik a művészi lehetőségeket, kiküszöbölik az előadok megterhelését, és kihasználják a legfrissebb mainstream technológiát. Mindezt azért, hogy minőségi, kifogástalan hangzást biztosítsanak megfizethető áron.

Rendezés:

Quilter 101 Reverb

Előrendelhető
50 watt tiszta erő, a kristálytisztától a metálig, limiterrel, amely speciálisan kompresszálja a hangzást, és csökkenti a torzítást és zengetővel, minden esetre!
174.900 Ft
Gyártó: Quilter

Quilter Micro Block 45

Raktáron
33/45 wattos pedál méretű erősítő. Tri-Q szabályzó: hangzás a "Blackface"-től a boost-olt high-gain-ig.
59.900 Ft
Gyártó: Quilter

Quilter InterBlock45

Előrendelhető
Több, mint egy erősítő a gitárodhoz! Játsz klubban, vagy a Nagyszínpadon, stúdiózz, mindenhol a saját soundod fog szólni - Alaszkában is!
84.900 Ft
Gyártó: Quilter

Quilter RC200-6SA

2 hét
6 funkciós asztali kapcsoló Steelaire erősítőkhöz.
69.900 Ft
Gyártó: Quilter

Quilter UFC201-6

Raktáron
Hat gombos lábkapcsoló Quilter Mach2 és Steelaire erősítőkhöz.
79.900 Ft 62.900 Ft
Gyártó: Quilter

QUILTER PHANTOM BLOCK

Raktáron
Phantom táp-pal vagy 9 volt-on elemmel/külső táppal működő gitár interfész, és még valamivel több.
52.900 Ft 31.900 Ft
Gyártó: Quilter

Quilter UFC201-2

Raktáron
2 gombos, választható funkciós lábkapcsoló Mach2 és Steelaire erősítőkhöz.
34.900 Ft 27.900 Ft
Gyártó: Quilter

Quilter BlockDock 10TC

Raktáron
6,8 kilógramm súlyú, 100 wattos, speciálisan tervezett gitár hangláda azoknak a gitárosoknak, akik könnyen szeretnének nagy hangot.
111.900 Ft 104.900 Ft
Gyártó: Quilter

Quilter MicroPro Mach2 Head

Raktáron
A hordozható és erőteljes MicroPro Mach 2 az elmúlt 70 év egyik legnagyobb előrelépése a színpadképes erősítők között. A korszerű technológia az analóg hangzás ötvözésével Pat Quilter egy kiváló hangú, könnyen hordozható, nagy teljesítményű erősítőt alkotott, amely méltó riválisa a mai legjobb butikerősítőknek - is!
317.900 Ft 239.900 Ft
Gyártó: Quilter

Quilter Interbass45

Raktáron
Quilter reveiled today’s bass player faces new challenges, ranging from performing on “silent stages” to trying to get a good recording at home without bothering the neighbors. The INTERBASS from Quilter Labs is loaded with powerful features for going direct to PA and recording consoles, combined with a potent little power amp for driving speakers with enough volume for practice and small gigs. Combines the best features of the Bass Block signal path with Quilter’s latest direct-out connectivity setup.
89.900 Ft 79.900 Ft
Gyártó: Quilter

Quilter Mach2 12HD

2 hét

Nagy hangerő kis csomagban. A Celestion BN12-300 hangszóró 300 wattos terhelhetőségével remekül kezeli a nagy teljesítményt minden fajta torzítás nélkül, a csúcs közelében is tisztán, karakteresen és jól definiáltan szól. A zárt doboz rendkívüli kiegyensúlyozottsága és a hangszóró definiált karaktere révén kiváló jazzisták számára, vagy bárkinek, aki szereti az EVM-12L hangszórók hangképzését.

499.900 Ft 439.900 Ft
Gyártó: Quilter

Quilter BassBlock 802

Előrendelhető
800 wattos basszus erősítőfej ultrakönnyű kivitelben, 1,6 kg súlyban.
299.900 Ft 229.900 Ft
Gyártó: Quilter