Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Quilter gitár - és basszus erősítők

A Quilter story 1967-ben indult Dél-Kaliforniában. Ma is Itt működik a Quilter Laboratories Pat Quilter alapító irányításával, aki elkötelezett a jó hangminőség és az új technológiák iránt egyaránt. Ennek köszönhetően a Quilter erősítőkben egyszerre vannak jelen a klasszikus hangzás és a modern technológia.

Napjainkban rengeteg féle erősítőt találhatunk nagyon széles árkategóriákban. Úgy tűnik pont az utolsó dolog, amire a világnak szüksége van, még egy gitárerősítő márka.

A Quliter küldetés:

Az erősítők életútja a csöves erősítőktől eljutott a tranzisztoros erősítőkig, mostanában pedig rengeteg gyártó kínál olyan technológiát, amely az elektroncsövek kapcsolóüzemű technológiáját kínálja kicsiben, nagy teljesítménnyel, kis jelveszteséggel és könnyű súllyal ( D osztályú erősítők ). Az új technológia bonyolultabb, szigorú szabályozási követelményekkel rendelkezik, ezért először nagyszabású alkalmazások, például mobiltelefonok, mozik, autórádió rendszerek és nagy teljesítményű PA rendszerekben terjedt el. Eközben a gitáripar még mindig be van ragadva a csövek korába. Pat Quilter, a QSC Audio Products alapítója és egy több mint 45 éves tapasztalattal rendelkező veterán tervező egyike azon kevés tervezőknek, akiknek karrierje csöveket, a tranzisztoros és az új switchmode technológiát is magába foglalja. Küldetése, hogy összekapcsolja a zene mély szeretetét, a csövek viselkedésének alapos ismeretét és az interaktív tervezés terén szerzett tapasztalatát, olyan új eszközök létrehozására, amelyek bővítik a művészi lehetőségeket, kiküszöbölik az előadok megterhelését, és kihasználják a legfrissebb mainstream technológiát. Mindezt azért, hogy minőségi, kifogástalan hangzást biztosítsanak megfizethető áron.

Termék szűrés

Ár
-
Gyártóinformation_mark
Teljesítmény
Súly
Rendezés:

Quilter UFC-3

Raktáron
3 gombos, választható funkciós lábkapcsoló Mach2, Steelaire és Overdrive202 erősítőkhöz.
27.900 Ft
Gyártó: Quilter

Quilter Superblock UK

Raktáron
25 csöves wattal megszólaló pedál erősítő 3 klasszikus brit hangzással, vonal kimenettel, effekt hurokkal, zengetővel, hangfal szimulációval. 
97.900 Ft
Gyártó: Quilter

Quilter Superblock US

Előrendelhető
Pedál erősítő klasszikus felépítéssel előfokkal, effekt hurokkal, zengetővel. 25 csöves erősítővel megegyező watt.
97.900 Ft
Gyártó: Quilter

Quilter Aviator Cub

2 hét

A Quilter amplifiers legfrissebb kombója, 60' Tweed, 62' Blonde, 65' Blackface hangzással. Amerika hangja Amerikából klasszikus hangzás, modern kivitelben. 

249.900 Ft
Gyártó: Quilter

Quilter BlockDock 15

2 hét
Speciális hangláda gitárokhoz 15"-os 300 wattos Eminence neodymium hangszóróval. Óriási hang, méltányolható súlyban.
229.900 Ft
Gyártó: Quilter

QUILTER TRAVIS TOY 15

2 hét
15" steel gitár moduláris kombó 200 Watt teljesítménnyel.
529.900 Ft 479.900 Ft
Gyártó: Quilter

Quilter Overdrive 202

Raktáron
A Quilter Overdrive 202 három új hangkarakterrel, két független csatornával, zengetővel, limiterrel, hangfalszimulált vonalkimenettel és 200 watt teljesítménnyel áll minden gitáros rendelkezésére. Pre/post kapcsolóval a végfok előtt/után érhető el vonal, vagy fejhallgató szintű kimeneti jel. A Quilter erősítők klasszikus minősége hangban és kivitelben a modern igényekkel ötvözve. Mindez 2 kg súly alatt, kompakt méretben, amely könnyen elfér a gitártokban, vagy a pedálboardon.
229.900 Ft
Gyártó: Quilter

QUILTER PHANTOM BLOCK

Raktáron
Phantom táp-pal vagy 9 volt-on elemmel/külső táppal működő gitár interfész, és még valamivel több.
52.900 Ft 31.900 Ft
Gyártó: Quilter

QUILTER TRAVIS TOY 12

2 hét
12" steel gitár moduláris kombó 200 Watt teljesítménnyel.
459.900 Ft
Gyártó: Quilter

Quilter BassBlock 802

Előrendelhető
800 wattos basszus erősítőfej ultrakönnyű kivitelben, 1,6 kg súlyban.
299.900 Ft
Gyártó: Quilter

Quilter Interbass45

Raktáron
Quilter reveiled today’s bass player faces new challenges, ranging from performing on “silent stages” to trying to get a good recording at home without bothering the neighbors. The INTERBASS from Quilter Labs is loaded with powerful features for going direct to PA and recording consoles, combined with a potent little power amp for driving speakers with enough volume for practice and small gigs. Combines the best features of the Bass Block signal path with Quilter’s latest direct-out connectivity setup.
105.900 Ft
Gyártó: Quilter

Quilter ToneBlock202

Raktáron
The Tone Block 202 egyesíti a Quilter 200 wattos fejek korábbi tulajdonságait az új kihívásokkal és tudással, ami a jelkimenet területén merült fel az elmúlt időszakban. Az elő és hátlapon lévő kimeneti csatlakozók, illetve a kimeneti jelet befolyásoló kapcsolások egyaránt alkalmassá teszik kis koncertektől az arénákon át a kiváló, tökéletes hangzású stúdiófelvételek elkészítéséig, többféle hangszerrel is. Egy erősítő megoldás mindenre. Az univerzális tápfeszültésg kezelésnek köszönhetően mindezt a világ bármely pontján tudja produkálni. 200 watt, csöves hangzás, 1,5 kg. 
219.900 Ft
Gyártó: Quilter