Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Quilter Aviator Cub 112

Quilter Aviator Cub 112

Tweed, Blonde, vagy Blackface hangra vágysz, tradícionális erősítőből, de haladnál a korral is? Itt egy kiváló új alternatíva, a Quliter új kombója, az Aviator Cub 112.

A klasszikus hang, az klasszikus hang. Szerintem elég kevesen vannak, akik egy jó vintage Fender erősítő hallatán megrántják a vállukat. Sokan emelünk kalapot Leo Fender elévülhetetlen érdemei előtt. Ugyanakkor a mai kor sok egyéb olyan követelményt támaszt, amiknek legalább annyira megfelelnénk, mint amennyire hiszünk a tradíciókban. Rengeteg féle megoldás létezik, a számítógépes plug-inektől, a modellezésig, a letöltheti IR-okon keresztül. Ez is csak egy újabb ilyen volna, ha nem maga Pat Quilter ( QSC, Quilter amplification ) műhelyéből került volna ki az erősítő.

 

 

 

 

 

 

Modern abban a tekintetben, hogy az 50 wattos teljesítménye, és az egyedi Eminence 12" hangszóró ellenére mindössze 10 kg, fejhallgató kimenettel, vonal kimenettel rendelkezik - melynek kimeneti jelszintje is szabályozható. Nincsenek csövek benne, ugyanakkor analóg kapcsolásból pontosan azt az érzékenységet, dinamikát és headroom-ot biztosítja, mint a legjobb minőségben legyártott csöves erősítők, de mindezt "gondozásmentes" üzemelés mellett. Készen áll egy mindennapi szolgálatra, de nem kér sokat a használata. A Quilter amplifiers mindíg nagy barátja volt azoknak a zenészeknek, akiknek a hangszer, a megszólalás a munkaeszköz kategória, vagy ahhoz nagyon közeli. Igényes hangzás, klasszikus értékek, de igazi mindennapi igásló. a kivitel modern, a mai kor követelményeihez igazodik.

A hangzás azonban tradícionális! Az erősítő felépítése a megszokott Quilter gondolkodás alapján készült nagy részben, Az előfokban Gain, Limiter, három sávos hangszín, az előfok és végfok közt zengető egy szabályzóval, effekt-hurok további effektpedáloknak, és egy véghangerő. A végfok a szokásos jól bevált digitális végfok, jócskán túlméretezve a teljesítményhez, Ennek köszönhetően a legmagasabb állásban is megmarad a headroom a csöves erősítőkre jellemző módon. Hogy az Aviator Cub 112 miért egyedi a Quilter amplifiers kínálatában? Részben a direkt ehhez az erősítőhöz fejlesztett Eminence 12" hangszóró miatt, mely remekül passzol a Fender-es hangzáshoz. Ezen kívül, az erősítő elején 3 külön 1/4 Jack bemenet van. Mindegyik bemenet egye-egy legendás Fender-hangzást produkál - ismét kiemelném és jogosan, hogy cső nélkül, analóg kapcsolásból -. A három hangzás pedig..

Igen, három legendás Fender erősítő hangja képes megszólalni egy, nem csöves hanem analóg kombón. Tudom, most valószínüleg azt gondolod, hogy ez nem igaz. Egyrészt, ha hallottál már élőben Quilter erősítőt, akkor valószínűleg tudod, hogy de igaz. Másrészt csodálatos, hogy ma már ott tart a világ, hogy itt rögtön bele is tudsz hallgatni:

Azt hiszem a videó önmagáért beszél, de nyilván gondolhatsz arra, hogy ez a szokásos marketing-szöveg. Részben az, hiszen ha nem az volna, nem olvasnád el. Másrészt az a tudás és munka, ami Pat Quilter és a Quilter amplifications mögött van, garancia a kiváló minőségre és a kiváló hangra. Ez itt egy lehetséges megoldás, ha minden nap nyúznál egy jó erősítőt, vannak elvárásaid hangzásoddal kapcsolatban, szereted, ha koncerten, próbán egy igazi erősítő szól melletted, nem szeretsz cipekedni, és kell egy jó Fender-hang, esetleg több jó Fender-hang. A Quilter Aviator Cub egy garantáltan csalódásmentes megoldás azoknak, akik szeretik, ha őszintén szólal meg a hangszerük.

Ha bármilyen kérdésed van akár ezzel, akár más az oldalon megtalálható, de számodra ismeretlen erősítővel, ládával kapcsolatban, írj a chat ablakba, vagy küldj e-mailt! Minél előbb legyen alkalmad közönség előtt egy jót muzsikálni, ne feledd a hangzás a kézben van, de az erősítődön szólal meg!