Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Quilter Aviator Cub előrendelés

Quilter Aviator Cub előrendelés

Hamarosan újra elérhető a Quilter Aviator Cub

Augusztus második felében érkezik újra készletre a Quilter legújabb kombója, az Aviator Cub 112. Az első szállítmány rendkívül hamar elfogyott, nem véletlenül. Az Aviator Cub 112 három klasszikus Fender-hangzást nyújt, úgy mint a Tweed, Blonde, illetve Blackface jellegű hang, így a Stones-tól George Benson-ig elég sok karakterű megszólalást lefed. A Quilter erősítőkre jellemzően a hangzásképeket nem modellezéssel állítja elő, mindegyik hangzáshoz egy-egy dedikált bemenet tartozik, mely aztán egy analóg kapcsoláson keresztül hozza létre a speciális hangkaraktert. A kombón helyett kapott a Quilter esetében már szokásos Limiter, Zengető, Effekt hurok, valamint egy vonal-kimenet is. Az erősítő egy Eminence Custom 12" hangszórón keresztül ad biztos hátteret nagyobb színpadokon, vagy szólal meg klubokban. Ha nem mondasz le a csöves karakterről, de szeretnél egy gondozás-mentesebb, és nem utolsó sorban könnyebb megoldást, a Quilter Aviator Cub 112 tökéletes megoldás lehet stúdióban, klubokban, nagyobb színpadokon.

Továbbra is elérhetőek a Quilter új Superblock pedálerősítői 25 Watt teljesítménnyel, a fenti kombó összes szolgáltatásával.

.

A Superblock UK továbbá 3 klasszikus brit hangzást kínál, úgy mint a Vox AC30 normál, illetve TOP Boost csatornája, valamint az 1979 JMP, mely egy klasszikus high-gain Marshall hangzás. Ezekből is érkezik némi pótlás augusztusban. - Minden boardra tökéletes back-up

Az Aviator Cub már előrendelhető, a Superblock széria pedig még most korlátozottan elérhető, majd augusztus közepétől újra érkezik. 

Jó muzsikálást, ha van még pár nyári koncert betervezve, ne maradj le a jó hangzásról!