Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Köszöntelek az oldalon!

2017-ben indítottam a céget, miután naponta több alkalommal is kellett használnom, egy amúgy nagyon jó hangú erősítőt, napi több próbán, órán, koncerten. Mint említettem, az erősítő hangjával teljesen meg voltam elégedve, ellenben a hordozhatóságával nem. Elkezdtem olyan erősítő után kutatni, ami könnyen hordozható, de hangzásban semmilyen kompromisszumot nem kell kössek. Nem volt  könnyű ilyet találni. Nem is sikerült közel. Arra gondoltam, hogy nálam sokkal jobb, és koncert ügyében elfoglaltabb gitárosok is vannak, akik - ha nekem nem volt könnyű ilyen erősítőt találni - nekik sem az. Így az eddigi 15 éves gitáros, és 25 éves kereskedelmi tapasztalatomat arra fordítottam, hogy megkönnyítsem megtalálni, elérni a hasonló igényekkel rendelkező "dolgozó" zenészeknek ezeket az erősítőket.

2017 óta sok gitárosnak sikerült segíteni szerte Európában megtalálni és elérni a megfelelő erősítőt. A kínálatba ma már bekerültek a basszusgitár / bőgő erősítők, valamint kiegészítők, effekt pedálok, előfokok is. Nemrégiben annak érdekében, hogy a hazai közönséghez még hatékonyabban tudjam eljuttatni ezeket a néhol különleges megoldásokat a hazai oldal kiemelésre került a nemzetköziből. 

Remélem, hogy idehaza is minél több gitárosnak, basszistának tudom kínálni egy könnyed, de tökéletes hangzás lehetőségét, stílustól függetlenül. 

Kérlek, ha van olyan dolog, amit megosztanál velem akár a termékekkel, akár az oldallal kapcsolatban, tedd meg!  Ha nem ismered ezeket a szörnyeket, de barátkoznál velük, a lap alján találsz elérhetőséget, egyeztetett látogatás lehetséges - de etetni tilos!

Köszönöm, hogy meglátogattad az oldalt!

Balogh László