Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

Köszöntelek az oldalon!

A modern Amerika hangja itthonról, gyártói támogatással, garanciával. Henriksen, Quilter, ZT erősítők, TOOB és LGA custom hangfalak. Mind könnyű és univerzális, de egyikkel sem kell kompromisszumot kötnöd a hangzásodban!

Alapítás: 2017. Azzal a céllal hoztam létre a céget, hogy elérhetővé tegyem az újkeletű amerikai gitár-technológiákat - főként erősítőket - gyakorló, dolgozó zenészek számára. Megpróbálom összegyűjteni a kínálatban azokat a berendezéseket, amelyekre egy mai gitárosnak szüksége lehet, szem előtt tartva mindazokat a mai igényeket, amit akár a koncert- akár a stúdiótechnika támaszt a zenészek felé. Mindezek mellett legfőképp arra ügyelve, hogy a zenélés továbbra sem a kompromisszumokról, hanem a zene öröméről szólhasson.

Kérlek, ha van olyan dolog, amit megosztanál velem akár a termékekkel, akár az oldallal kapcsolatban, tedd meg!  Ha nem ismered ezeket a szörnyeket, de barátkoznál velük, a lap alján találsz elérhetőséget, egyeztetett látogatás lehetséges - de etetni tilos!

Köszönöm, hogy meglátogattad az oldalt!

Balogh László