Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Superblock

Superblock

Pedál erősítőből valódi, klasszikus csöves hangzás. Szuper könnyű, szuper hang, szuper használhatóság. Superblock US és Superblock UK

Két új pedálerősítő érkezik az Egyesült Államok-beli Quilter műhelyből. Mindkét pedál erősítő rendkívül sokoldalú használhatósággal rendelkezik. 25 wattos teljes erősítő fejként használható. A bemeneti érzékenység, és a teljes 3 sávos klasszikus eq-n túl limiterrel és on-board zengetővel van ellátva. Mindkettő már klasszikus a Quilter erősítők kezelőpanelén. Ezen túl kedvenc pedáljaid ugyanúgy használhatod az előfok előtt, vagy az effekt-hurokban is. A kis erősítők hasznos funkciója a vonal/fejhallgató kimenet is, mely szintén helyet kapott az egységen.
 
Mind a Superblock UK, mind a Superblock US erősítőn helyet kapott egy hangfal szimuláció kapcsoló is, Bright, Normal, vagy Full Range móddal, utóbbi a modellező multieffekteket használó gitárosok nagy barátja lehet. Az erősítők teljesítménye 25 watt 8 ohm-on, ami elegendő próbára, stúdióba, de akár kisebb koncertekre is, vagy színpadon belül - tudjuk, hogy a hangmérnökök nem szeretik feltétlen, ha több száz wattal állítunk oda és egy a színpadon belül kezelhetetlen hangképpel "kápráztatjuk el" a nagyérdeműt. ezt a 25 wattot a hozzá tartozékként kéró 24 Voltos tápegység segítségével állítja elő mindkét fej, azonban újdonságként, 9V-ról is működik. Ilyenkor 1 watt - hálószoba - hangerőt kapunk ugyan, ellenben az előfok, és a hangfalszimuláció ilyenkor is tökéletesen működik. Ennek köszönhetően akár egy szál boarddal elmehetünk bármilyen nagy színpadra, a hangfal szimulációt / vonalkimenetet használva a megszokott hangzásunkat vihetjük magunkkal. 
 
...és hogy milyen hangot kapunk a pedálokból? A Quilter erősítők jellemzője az analóg kapcsolásból előállított csöves hangzás. Bár ez nem egyszerű feladat, ha valakinek ez sikerül az Pat Quilter.   
A Superblock UK három klasszikus brit hangzást kínál: 1979 JMP, AC nomral, AC TOP. Innen egyszerű a megfejtés.
A Superblock US pedig három klasszikus amerikait - ki hitte volna -, az új Aviator Cub combóhoz hasonlóan '57 - Tweed, '61 - Blonde, '65 - Blackface.
 
 
Mindkét "fej" beszállítás alatt van jelenleg. Így a webshop-ból pár napon belül elérhető. Május 17-ei héten pedig kiszállításra is tudnak kerülni. Egy Quiltert mindíg érdemes kipróbálni, utána viszont nehéz elengedni!