Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási információk

Kiszállítási információk

Kiszállítás futárszolgálattal:

A kiszállítást futárszolgálat végzi.

Magyarországon belül a kiszállítás díja függ a vásárolt termék súlyától. A kiszállítás díja 50.000 Ft alatti vásárlás esetében 1290,- Ft-tól indul, a vásárolt termék súlya alapján emelkedhet.

50.000 Ft érték feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

Pontos szállítási díjakat találsz a kosárban.

A kiszállítás alkalmával a futárok, szállító cégek emailen, telefonon keresni fognak, figyelj arra, hogy elérjenek. 

Utánvétes fizetés GLS futárnál készpénzzel és kártyával is lehetséges. 

A járványhelyzetre való tekintettel - és azután is - az értesítő emailekből, sms-kből a pontos, sikeres és biztonságos szállítással kapcsolatban minden elérhető információ és opció elérhető.

Kiszállítás GLS csomagpontra:

Válassza ki az Önnek megfelelő GLS csomagpontra. Fizethet a megrendeléskor bankkártyával, PayPal-lal, előre utalással, vagy a csomagponton - utánvét megjelöléssel -. A csomagponton csak bankkártyás fizetés lehetséges! A kisebb méretű csomagokhoz válassza a csomagautómatákat, a nagyobbakhoz a csomagpontokat. Az automatákban elhelyezhető  csomagok mérete korlátozott! A csomagpontos kiszállítás során ügyeljen a csomag várható méretére! A termékekhez beállított átveteli lehetőségek nem teljesen fedik le az automatákba elhelyezhető méreteket, így előfordulhat, hogy a megrendelés esetén átvételi módot kell változtatni. A csomagpontra történő kiszállítás díja 2500 Ft, 50.000 Ft értékű rendelés felett ingyenes.