Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
40.900 Ft
34.900 Ft
15%
Menny.:db
TC Electronic Hall of Fame 2 Mini Reverb effekt pedál
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Facebook kommentek

TC Electronic Hall of Fame 2 Mini Reverb effekt pedál

40.900 Ft
34.900 Ft
15%
Menny.:db
Kompakt reverb pedál gitárhoz
Cikkszám: TC Electronic Hall Of Fame 2 Mini reverb effekt pedál
Gyártó cikkszám: TC 000-DTM00
Gyártó: TC Electronic
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: 1

Leírás és Paraméterek

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás:
 

HALL OF OF FAME 2 MINI REVERB

Az első HOF Mini azonnali siker volt. A mai napig ennyi hang egy ilyen kicsi és egyszerű csomagban ritka dolog.

A HALL OF FAME 2 MINI REVERB ott folytatja, ahol az elődje abbahagyta, és megteszi az összes trükköt, amit a Hall of Fame család egyik tagjától elvár, és apró pedálba tömöríti. A tónus / súly arány egyszerűen kívül esik ezen a világon!

A professzionálisok legszebb, legtermészetesebb stúdiórevergeinek megalkotásának hosszú múltjából kiindulva a legjobb tudásunk szerint azon dolgozunk, hogy a HALL OF FAME 2 MINI minden olyan finom legyen, mint amilyen örökségéből következik.

A frissített elrendezéssel, amely lehetővé teszi a Decay, Tone és Level beállítását, sikerült még használhatóbbá tenni a HALL OF FAME 2 MINI-t, miközben megtartottuk a pedálbarát lábnyomokat

MASH - AZ INNOVÁCIÓ SZÍVE

A HALL OF FAME 2 MINI REVERB úttörő új technológiát tartalmaz, amely a kreatív kifejezések széles skáláját hozza el a buliba, kizárólag attól függően, hogy mekkora nyomást gyakorol a lenyomott lábkapcsolóra.

Évek óta készül, és csak bizonyos TC Electronic termékekben érhető el, ez az okos újítás jóval a hétköznapi feladatok, például az „On” és „Off” fölé emeli a közös lábkapcsolót.

Ennél is fontosabb - a MASH a következő szintre emeli teljesítményét.

VÉGTELEN ZENGŐK, KORLÁTOZOTT HELY

Ha a HALL OF FAME 2 MINI REVERB arányos lenne az általunk csomagolt hanglehetőségek mennyiségével, akkor saját holdja keringne körülötte.

De, amint azt valószínűleg észrevette a "mini" névből, nagyon kicsi.

A híres Mini platformra épül, amely DITTO LOOPER -t és POLYTUNE MINI -t is létrehozott, ezek közül mindig van hely a pedáltáblán, és a hangszínválaszték korlátlan.
Kövesd a füled!

A nagyszerű hangot nehéz elérni, de néha csak egy jó puffer kell a megfelelő helyre, hogy életet és ragyogást hozzon egy unalmasan hangzó jelzőláncba.

A HALL OF FAME 2 MINI REVERB lehetővé teszi, hogy válasszon a teljesen átlátszó pufferelt bypass között, hogy értékes kábeleket vezessen hosszú kábelezésen vagy zsúfolt jelláncokon, vagy a csikorgó, tiszta, bypass beállításoktól függően.

Mindössze annyit kell tennie, hogy helyezze a pedált a kívánt helyre, és használja az ingyenes TonePrint alkalmazást, hogy megnézze, melyik bypass mód hangzik a legjobban a berendezésen keresztül!

CSILLOGÓ REVERB

A HALL OF FAME 2 MINI REVERB segítségével végre megvalósulnak a legtranszcendensebb cipőbámuló álmai. A vadonatúj Shimmer reverb algoritmus földöntúli oktáv hangmagasság-eltolást biztosít, biztosítva, hogy hangja gerincre bizsergő eufóriát keltsen minden egyes hangban. A fedélzeti újgenerációs algoritmusok fenomenálisan valósághű reverb hangokat adnak, így a forradalmi HALL OF FAME 2 MINI REVERB valóban határtalan.

TONEPRINT-READY

Forradalmasítottuk a tonális univerzumot a csodálatos TonePrint alkalmazással, amely lehetővé teszi, hogy az FX -t közvetlenül a készülékre sugározza, beleértve a rock and roll leghíresebb ikonjainak aláírását. Ha valami eredetibbre vágyik - egyszerűen létrehozhatja sajátját az ingyenes PC, Mac*és iPad*TonePrint alkalmazás segítségével.

HITELES REVERB

Ha a fellépés azt a visszhangot kéri, amely az elmúlt évek emlékeit és a még megvalósítandó élményeket idézi fel, akkor a HALL OF FAME 2 MINI REVERB minden elvárásnak megfelel. A HALL OF FAME 2 sokkal többet kínál, mint a versengő termékek, így kiléphet a dobozból.

TRUE TO TONE

Te is szereted a hangnemet, mi is, és a tervezési filozófiánk is erről tanúskodik.

Az optimalizált fejtérrel, a True Bypass vagy Buffered Bypass kapcsolóval és a Kill-Dry be-/kikapcsolásával ez a pedál garantálja az optimális tónus integritását.

És függetlenül attól, hogy a pedál be van-e kapcsolva vagy sem, az értékes száraz hang mindig sértetlenül halad át a pedálon, teljesen tiszta analóg dicsőségben az Analog-Dry-Through révén.

Pedál/Multi Effekt Pedál
Effekt típus Delay/Reverb/Vibrato/Tremolo

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2021. 09. 16. -
A Hypergravity Compressor és a Hall of Fame mini pedált együtt rendeltem meg. Már az első próbálgatás alkalmával meggyőzött az előre programozott hangzások teltsége, majd elkezdtem őket beállítani a saját ízlésem szerint és rá kellett döbbennem, hogy a pedálokon lévő potmétereket csak olyan állásba lehet tekerni, hogy az eredmény egy egyedi, egyértelmű és felismerhető hangzás legyen. Kedden este rendeltem meg őket és csütörtök délelőtt már itt is voltak... Nagyon korrekt, köszönöm.