Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Acoustic Image

A cégről

Az Acoustic Image tökéletesen illik a Lightweightguitaramps küldetéséhez. Noha ez egy viszonylag fiatal vállalat, az Acoustic Image tulajdonosa és üzemeltetője több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a professzionális zene- és hangiparban. Mérnökök (és hozzád hasonlóan zenészek), akik ragaszkodnak a kiváló hangminőséghez és a megbízható teljesítményhez audió berendezéseinkben.

Az AI-t arra alapították, hogy termékeket készítsen a dolgozó zenész számára. Ma, ha gitáron vagy basszusgitáron, hegedűn, billentyűn, fafúvóson vagy akár rézfúvós hangszeren játszol, vagy ha énekes vagy, az Acoustic Image erősítőivel olyan berendezést kapsz, amelyet Neked hoztak létre ... olyan terméket, amely kiváló teljesítményt nyújt a teljes spektrumban.

Ma a megfelelő tervezés messze meghaladja azt, hogy  a megfelelő gombokat a megfelelő helyekre teszik. Az Acoustic Image-nél az egyedi tervezésű és kézzel készített egyedi, innovatív és funkcionális audiotermékek jellegzetes zenei hangzást nyújtanak, páratlan transzparensen közvetítve a hangszer hangját. A termékek egyesítik a fejlett akusztikai kialakítást és a kapcsolóüzemű erősítő technológiát az egyedi házkonfigurációkkal, hogy kompakt, ultrakönnyű termékeket hozzanak létre, amelyek rendkívül pontos, teljes tartományú hangzást kínálnak.

Az Acoustic Image ígéretét a minőség garantálja ... a jól felépített, megbízható audiotermékek biztosítás, amelyek éjjel-nappal, évről évre jól szolgálnak, és garanciát vállalnak azokra a termékekre, amelyek jobbak, mint az iparágban. Minden egyes Acoustic Image erősítő az Egyesült Államokban készült.

A technológia

A „zenei gondolkodás a dobozon kívül” alkalmazása más megközelítést alkalmazott a hangszer-erősítés technológiájához annak érdekében, hogy javítsa a kombinált erősítők teljesítményét és hordozhatóságát a dolgozó zenész számára.

Mi olyan egyedi a termékekben? Négy fő különbség van:

Alacsony frekvenciájú hangszórók downfiring, upfiring vagy sidefiring valamennyi hangdobozban.
Egyedi hangdoboz formák és anyagok alkalmazása a hordozhatóság és a hangteljesítmény javítása érdekében.
Kapcsoló üzemmódú tápegységek és D osztályú erősítők a hagyományos lineáris kialakítás helyett.
A hangrendszerek tervezése során fő szempont, hogy teljes tartományú frekvencia-átvitel jöjjön létre, ami az összes akusztikus eszköz hangjának reprodukálásának elengedhetetlen része.

Ezen különbségek mindegyike javítja termékeink teljesítményét. Itt van, hogyan:

A downfiring, upfiring vagy sidefiring hangláda konstrukciók egy kis hangszóró hangját erőteljesebbé teszik, és lehetővé lehetővé válik kisebb hangdobozból egyenletesebben eloszló, kiegyensúlyozottabb hangkép előállítása A leadott hang több irányban terjed, ezzel természetesebb és átláthatóbb hangot produkál… és azt jelenti, hogy könnyebben hallhatók a színpadon.

Az erősítő kialakítása kisebb és hatékonyabb, mint a hagyományos lineáris erősítők. Kevesebb a súlya, mert nincsenek nagy hűtőbordák vagy hűtőventilátorok, és egyedülálló „meleg” hangja van (ellentétben a hagyományos solid state-erősítőkkel), mivel a kimeneti fokozata gyökeresen eltér. A kapcsolóüzemű tápegység kiküszöböli a nagyméretű, nagy teljesítményű transzformátorokat, ami drámai súlycsökkenést eredményez. Egyedi kialakítás, kifejezetten transzparens hangzás, ellentétben más technológiákkal. Az erősítő fokozatok felültervezettek, hogy kiállják a megerőltető teszteket, a mindennapi, hosszútávú igénybevételeket is.

A dobozok kialakítása során a hengeres kialakítás természetéből adódóan merevebb forma, amely lehetővé teszi a falak vékonyabb és könnyebb felépítését. Túlnyomórészt akusztikusan közömbös polimer anyagokból készülnek, így a legkönnyebbek az iparban. A forma és az anyagválasztásnak köszönhetőn megszüntetik azokat a rezonanciákat, amelyek színezhetik hangládák megszólalását.

Végül az Acoustic Image minden rendszert úgy tervez, hogy a teljes frekvenciatartományt reprodukálja. Ez kritikus tényező az akusztikus hangszer pontos reprodukálásához. Nincs „billentyűs erősítő” vagy „akusztikus gitár” erősítő, csak olyan erősítők, amelyek képesek pontosan reprodukálni az összes hangszert.

Az Acosutic Image nem azért használja ezeket az új technológiákat a „más legyen”, mint a többi gyártó. Csak azért használja őket, könnyű, jobban hangzó erősítőket hozzon létre, amelyek kis méretük és magas hangminőségük miatt gyakorlatilag eltűnnek a színpadon ... a hangszer természetes hangját reprodukálva, csak hangosabban.

Termék szűrés

Ár
-
Gyártóinformation_mark
Rendezés:

Acoustic Image Coda 1R

Előrendelhető
Az Acoustic Image Clarus SL-R erősítőfej és az új Coda hangdoboz egy 300 wattos kombót alkot, beépített effektekkel.
699.000 Ft
Gyártó: Acoustic Image